(0 гласови)

Петта Меѓународна конференција LEMIMA 2017

Претседателот на Асоцијацијата за корпоративна безбедност, проф. д-р Атанас Козарев, присуствуваше на петтата меѓународна конференција LEMIMA 2017 која се одржа на 21.aприл 2017 година во Свечената сала на Факултетот за деловни студии и право. Истовремено оваа конференција  беше јубилејна - десетта по ред,  LEMIMA (Law, Economy and Managemet in Modern Ambience) и ANTIM ( Application New Tehnology in Management) која заедно ја организираа Факултетот за деловни студии и право и Факултетот за стратешки и оперативен менаџмент од Белград.
 
 
Галерија од настанот:
 
Arrow
Arrow
PlayPause
ArrowArrow
Slider
 
Прочитајте 1213 times Последен пат изменето на Недела, 25 Јуни 2017 12:13

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.