(0 гласови)

МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА И СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “ЛОКАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ ВО КОНТЕКСТ НА СОВРЕМЕНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ И ЗАКАНИ”

Согласно целите на Интернационалната полициска асоцијација на иницијатива на ИПА Регион Струмица со поддршка на Националната секција на ИПА Македонија а во соработка со  Асоцијација за корпоративна безбедност- Скопје и Истражувачки центар за безбедност, одбрана и мир-Скопје на ден 16/17.10.2020 година се одржа Меѓународна научна и стручна конференција на тема “Локалната безбедност во контекст на современите безбедносни ризици и закани”.

На конференцијата присуствуваа делегации на ИПА Регион Штип и на ИПА Регион Скопје  кои со своето присуство и учество придонесоа во успешна реализација на настанот.

 

Повеќе за настанот

Прочитајте 506 times Последен пат изменето на Среда, 18 Ноември 2020 11:02

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.