(0 гласови)

Посетата на Асоцијацијата од проф. д-р Никола Протрка

На покана на претседателот на Асоцијацијата за корпоративна безбедност проф. д-р Атанас Козарев, свое обраќање пред Работната група за Законот за вештачење во Министерството за правда имаше доц. д-р Никола Протрка, Полициска академија во Загреб и познат сајбер вештак во ЕУ.

Членовите на Работната група се запознаа непосредно со моделот на вештачење во Република Хрватска и неговото практикување.

1.jpg

3.jpg

2.jpg

Прочитајте 95 times Последен пат изменето на Недела, 05 Декември 2021 16:09
Повеќе во оваа категорија: « International Conference- Cyber Security Company's Reality

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.