(0 гласови)

XV Интернационална Конференција - Травник

Интернационалниот Универзитет во Травник ја организира XV Интернационална конференција под наслов "Traffic, ecological and economy problems and perspectives of solving of mentioned in the countries of Western Balkans with an overview on Bosnia and Herzegovina која ке биде одржана на 19 и 20 мај 2017 година во Влашич, Хотел Пахуљица.

Повеќе инфо може да најдете во следниве PDF фајлови:

Кирилица , Латиница , Англиски

Прочитајте 276 times Последен пат изменето на Четврток, 02 Февруари 2017 15:46

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.