(0 гласови)

Покана за деловен ручек и презентација за корпоративна безбедност

Н.Е. амбасадор проф. д-р Милан Јазбец Ве поканува на деловен ручек и презентација за корпоративна безбедност во вторник, 14 март 2017 од 12:30 до 15:30 часот на која еден од презентерите ќе биде и проф. д-р Атанас Козарев, претседателот на Асоцијацијата за корпоративна безбедност и декан на Факултетот за детективи и криминалистика при ЕУРМ.

 

konfSlovenija.png

PDF Верзија

Прочитајте 601 times Последен пат изменето на Сабота, 04 Март 2017 16:36

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.