(0 гласови)

На ден 26.09.2017 година се потпиша Меморандум за разбирање (соработка) помеѓу Асоцијацијата за корпоративна безбедност - Скопје и Центарот за стратешки истражувања на националната безбедност - ЦЕСНА Б од Белград. Целиот меморандум може да го погледнете ТУКА.

Прочитајте 326 times

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.