(0 гласови)

Одржана 16 Meѓународна Конференција во БиХ

Универзитетот во Травник ja организираше 16 Меѓународна конференција наречена " Економски, правни, комуникациски аспекти на земјите од Западен Балкан, со посебен осврт на БиХ во процесот на пристапување во Европската Унија". На конференцијата присуствуваше проф. др. Атанас Козарев, кој што е претседател на Асоцијацијата за корпоративна безбедност и декан на Факултетот за детективи и криминалистика при Европскиот Универзитет Скопје. Повеќе за настанот може да погледнете на следниот ЛИНК.

Прочитајте 299 times Последен пат изменето на Недела, 17 Декември 2017 21:09

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.