(0 гласови)

ЕДНОДНЕВЕН СЕМИНАР НА ТЕМА: “ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ИНФОРМАЦИСКАТА БЕЗБЕДНОСТ (СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТА) НА КОМПАНИИТЕ КАКО ВАЖЕН СЕГМЕНТ НА КОРПОРАЦИСКАТА ЗАШТИТА“

АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА КОРПОРАТИВНА БЕЗБЕДНОСТ ОД СКОПЈЕ, ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВЕН СЕМИНАР НА ТЕМА: “ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ИНФОРМАЦИСКАТА БЕЗБЕДНОСТ (СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТА) НА КОМПАНИИТЕ КАКО ВАЖЕН СЕГМЕНТ НА КОРПОРАЦИСКАТА ЗАШТИТА“

Glavni_aspekti_na_seminarot-1.jpg

 

Галерија од настанот:

Arrow
Arrow
Slider

Прочитајте 623 times Последен пат изменето на Сабота, 21 Декември 2019 17:42

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.