(0 гласови)

Специјална плакета за проф. д-р Атанас Козарев за развој на корпоративната безбедност во Република Северна Македонија.

Специјална плакета за проф. д-р Атанас Козарев за развој на корпоративната безбедност во Република Северна Македонија.

Повеќе на следниот линк.

Прочитајте 537 times Последен пат изменето на Недела, 06 Декември 2020 12:26

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.