(0 гласови)

Успешна меѓународна активност на претседателот и генералниот секретар на Асоцијацијата во Босна и Херцеговина

Успешна меѓународна активност на претседателот и генералниот секретар на Асоцијацијата во Босна и Херцеговина: потпишани меморандуми за соработка со Association Euro Connecta и Asocijacije za upravljanje rizicima (BiH).

Повеќе за настанот на следните линкови: 

Azur.ba

Euroconnecta.com

Прочитајте 82 times

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.