Претседателот на Асоцијацијата за корпоративна безбедност проф. др. Атанас Козарев гостин на Интернационалниот Универзитет во Травник
Научно-Стручно Советување На Тема: “Употреба На Полиграфското Испитување – Актуелни Проблеми И Предизвици За Полицијата, Јавното Обвинителство, Судот, Адвокатурата И Корпоративната Заедницаˮ
Позади хакерските напади стојат луѓе, а не технологии!
Струмичката Градска библиотека доби донација
од нови универзитетски учебници
6та Меѓународна Стручна Конференција - “Корпоративна Безбедност Во Република Србија 2018”
ХРВАТСКИТЕ ДЕНОВИ НА БЕЗБЕДНОСТ- Основана SEECSA, регионална корпорација на менаџери за корпоративна безбедност
Претседателот на Асоцијацијата за корпоративна безбедност проф. др. Атанас Козарев гостин на Универзитетот за аудиовизуелни уметност
проф.д-р Драган Триван во јануари 2020 година, во Загреб свечено ја предаде претседателската функција на Асоцијацијата на менаџери за корпоративна безбедност на Југоисточна Европа кај м-р Ален Остојиќ.
Одржано годишно Собрание на Асоцијацијата за корпоративна безбедност и доделни годишни плакети и благодарници
Посета На Асоцијацијата Од Проф. Д-р Никола Протрка
PlayPause
Slider

За Нас

Асоцијацијата за корпоративна безбедност, владеење на право и човекови права „МЕНАЏЕР ЗА КОРПОРАТИВНА БЕЗБЕДНОСТ“ - Скопје е непартиско, непрофитно, неполитичко и невладино здружение на граѓани.

Централна точка на вкупните активности на Асоцијацијата (стручни, научни и јавни) ќе биде истражување, анализирање, мапирање и мониторинг на поставеноста и функционирањето корпоративната безбедност во Република Македонија, вклучително и процесот на имплементација на принципот на владеење правото, почитување и заштитата на човековите слободи и права во оваа област.

 
Повеќе
 

Членство

 

Стани Член

 

8I8A6498Член на АКБ може да биде секое лице кое се занимава со корпоративна безбедност и управување со ризици, како и лица кои имаат соодветно образование во областа. Ве повикуваме да се придружите и да станете дел од модерна, иновативна и високо професионална организација. Доколку сакате да станете член пополнете ја следната пристапница и испрате ја на следниот e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.